Kontor

Profil

Yrke

Presentatör TARGUS Wireless Laser

Presentatör TARGUS Wireless Laser

Art.nr. 9095278


Targus Laser Presentation Remote har en tydlig och intuitiv knapplayout som gör det enkelt att hålla presentationer. Tack vare den trådlösa 2,4 GHz-tekniken kan du röra dig fritt och fjärrstyra din Microsoft PowerPoint- eller Apple Keynote-presentation utan att sladdar och kablar kommer i vägen. Den patentsökta KeyLock-tekniken låser icke-väsentliga knappar när de inte behövs för att eliminera oavsiktliga knapptryckningar. Den integrerade laserpekaren gör det möjligt för presentatören att markera viktigt innehåll medan de bakgrundsbelysta knapparna ger synlighet i miljöer med låg belysning. Den senaste trådlösa RF 2,4GHz-tekniken fungerar på upp till 15 meters avstånd och ger flexibilitet vid presentationer i stora konferensrum eller klassrum. Mini-USB-mottagaren förvaras snyggt inuti fjärrkontrollen när den inte används för extra bekvämlighet, så att den inte tappas bort eller skadas.
- Tydlig och intuitiv layout gör det möjligt för användare att enkelt öppna och genomföra en presentation.
- Praktisk laserpekare som gör det enkelt att markera presentationsinnehåll medan de bakgrundsbelysta knapparna gör det enkelt att presentera i rum med låg belysning
- 2,4 GHz trådlös teknik arbetar upp till 15 meter bort för ökad flexibilitet
- USB-port krävs.
- Äkta plug-and-play-enhet, inga drivrutiner krävs.
- PC/Mac- och netbook-kompatibel
- Vikt: 0,05 kg
- Mått: 4 x 3 x 12 cm


Pris 520,00 kr

Beräkna pris

Antal  (Min. 1 st)
Märkning

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

stTargus®

Att bära framgång kräver elegans och det är precis vad Targus erbjuder. För vem älskar inte mobilitet, användarvänlighet, kvalitet och elegans. Targus produkter har låg vikt och strömlinjeformad design, vilket gör att de är extremt lätta att bära med sig. De innovativa lösningarna och det stilmedvetna materialvalet ger form och funktion i en klass för sig. Alla Targus-väskor har livstidsgaranti!


Visa samtliga produkter från Targus®
Art.nr. 9095278
Leverantörens artikelnummer AMP13EU
EAN 5051794002775
Varumärke Targus
Leveranstid 10 dagar
Vikt 0.126 kg
Volym 2.225 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.