Kontor

Profil

Yrke

Hub TARGUS USB-C -2xUSB-A/2xUSB-C

Hub TARGUS USB-C -2xUSB-A/2xUSB-C

Art.nr. 12950754


Förvandla en USB-C-port till två USB-A-portar och två USB-C-portar. Lägg till två USB-A 3.2 Gen 1-portar (en snabbladdning) och två USB-C-portar. Stöder upp till 5 Gbps dataöverföringshastighet per USB-A- eller USB-C-port Anslut en USB-C-enhet eller strömadapter till USB-C-porten USB-C-port (3.2 Gen 1 SuperSpeed 5 Gbps) stöder pass-through-strömförsörjning USB-C-kontakt (3.2 Gen 1 SuperSpeed) stöder strömförsörjning upp till 100 W uppströms och strömförsörjning 3.0 Snabbt rollbyte Thunderbolt 3-kompatibel Windows-, MacOS- och Chrome OS-kompatibel Mått: B 8,5 x D 4,5 x H 1 cm Vikt: 60 gram 2 års garanti
- Anslut USB-A- och USB-C-tillbehör t.ex. möss, tangentbord, USB-minnen och hårddiskar, genom att ansluta upp till fyra enheter i USB-portarna och anslut den anslutna USB-kabeln till datorns USB-C-port.
- Du kan även hålla din bärbara dator laddad och strömförsörjd genom att ansluta din bärbara dators USB-C-strömadapter till USB-C-porten på hubben. Perfekt för bärbara datorer med endast en USB-C-port.
- Den stöder upp till 100 W (20V/5A) maxladdning. Denna hubb ger också överföringshastigheter på upp till 5 Gbps per port. Den är kompakt och lätt så att den är enkel att ta med dig vart du än ska.


Pris 653,00 kr

Beräkna pris

Antal  (Min. 1 st)
Märkning

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

stTargus®

Att bära framgång kräver elegans och det är precis vad Targus erbjuder. För vem älskar inte mobilitet, användarvänlighet, kvalitet och elegans. Targus produkter har låg vikt och strömlinjeformad design, vilket gör att de är extremt lätta att bära med sig. De innovativa lösningarna och det stilmedvetna materialvalet ger form och funktion i en klass för sig. Alla Targus-väskor har livstidsgaranti!


Visa samtliga produkter från Targus®
Art.nr. 12950754
Leverantörens artikelnummer ACH228EU
EAN 5051794030358
Varumärke Targus
Leveranstid 10 dagar
Vikt 0.200 kg
Volym 1.200 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.